enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
20,9567
EURO
22,4572
ALTIN
1.313,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı
Az Bulutlu
23°C
Ağrı
23°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

ÜCRETSİZ EHLİYET

ÜCRETSİZ EHLİYET
16.11.2021 15:35 | Son Güncellenme: 27.11.2021 20:02
0
A+
A-

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza töreninde Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Daskef Başkanı Kenan Çetin, Ağrı Sürücü Kursları Derneği Başkanı Nasır Çeper, ASKF Başkan Vekili Mehmet Hali Yakut ve Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla hazır bulundu.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan AÄŸrı ASKF BaÅŸkanı Erkan KösedaÄŸ “AÄŸrı’da bir ilke imza atılarak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile AÄŸrı’da faaliyet gösteren sürücü kursları arasında ücretsiz ehliyet protokolü imzalandık. Protokol ile sporcuların ücretsiz ehliyet alabilmeleri saÄŸlanacak. Protokol gereÄŸi ilimizde bölgesel ve yerel ligde bu sezon beÅŸ karşılaÅŸmaya çıkmış, yada ilimizi herhangi bir branÅŸta ulusal düzeyde temsil etmiÅŸ sporcular, zorunlu vergiler hariç olmak üzere ehliyet almak için ücret ödemeyecekler. Bizlere bu desteÄŸi saÄŸlayan ilimizdeki sürücü kurslarına spor camiası adına müteÅŸekkiriz.” dedi.
Sürücü Kursları adına açıklamalarda bulunan DASKEF BaÅŸkanı Kenan Çetin ve AÄŸrı Sürücü Kursları DerneÄŸi BaÅŸkanı Nasır Çeper ise ” AÄŸrı’da bir ilke imza attık. Bu uygulama Türkiye’nin hiçbir yerinde yok. Bizler AÄŸrı’nın gençlerine yapılabilecek her katkıya ortak olma derdindeyiz. Tüm sporcularımıza müsabakalarda baÅŸarılar diliyoruz. İmzaladığımız bu protokol ile 2022 yılında 300 gencimize sürücü belgesi vermeyi amaçlıyoruz” dedi. Protokol imza töreni, fotoÄŸraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sunny leone xxx video indian xxx video desi porn video
tp://www.istanbulescortilan.org/" title="istanbul escort">istanbul escort