Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü olarak geçtiğimiz hafta atanan Osman Erdoğan’ın bir toplantıda bir memura tokat attıktan sonra AK Partililere küfür etmesi gündeme bomba gibi düştü.
Gürbulak Gümrük Müdürlüğünde yapılan Gümrük işi yapan mükelleflerin ve Gümrük çalışanlarında olduğu bir toplantıda bir memura tokat attıktan sonra AK Partililere küfürler savunan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü olarak geçtiğimiz hafta atanan Osman Erdoğan’ın skandalları hem Ağrı hem ülke gündemine bomba gibi düştü.
Rezalet olayın sosyal medyada paylaşılmasından sonra Ankara başta olmak üzere Ağrı ve Doğubayazıt’ta adeta sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu.
Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken kapalı kapılar ardında toplantı ve görüşmelerin hızla devam ettiği de gelen bilgiler arasında.
Herkesin beklediği açıklama ile ilgili Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit’in sessizliklerini koruması ise düşündürücü.
Şimdi herkesin beklediği bu hadsiz Müdüre haddini kim bildirecek ve kim konu ile ilgili açıklama yapacak.
Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü iken Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü olarak atanan Kadri Karakuş’un yerine yardımcısı Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü olarak Osman Erdoğan atanmıştı.