enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
19,0537
EURO
20,6176
ALTIN
1.219,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı
Az Bulutlu
13°C
Ağrı
13°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C

Çelebi: Ağrı depremzedelerimiz için tek yürek oldu

Çelebi: Ağrı depremzedelerimiz için tek yürek oldu
19.02.2023 21:51 | Son Güncellenme: 02.03.2023 18:50
0
A+
A-

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, deprem bölgesinden Ağrı’ya gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Çelebi, seçim bölgesi Ağrı’da Öğretmenevi ve KYK Öğrenci yurtlarına yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Devletin ve milletin el ele vermesiyle tüm ihtiyaçları karşılanan afet mağduru ailelerle bir araya gelen Çelebi, depremzedelerin acılarını paylaştı.

Deprem bölgesinden Ağrı’ya gelen vatandaşlarla sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Çelebi, Ağrı’ya gelen depremzedelerin yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekli tüm çalışmaların yapıldığını ve devletin her daim yanlarında olduğunu belirtti.

Depremin hemen ardından Milletvekilleri ile birlikte bölgeye gittiklerini belirten Çelebi, “Kahramanmaraş ilinde depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve arama-kurtarma çalışması gerçekleştiren ekiplere destek olmaya çalıştık. Depremin ne kadar büyük bir etki yarattığını o bölgede gördük.” dedi.

Milletvekili Ekrem Çelebi, ‘asrın felaketi’ olarak adlandırılan bu depremin ardından ülke olarak büyük bir dayanışma örneği gösterdikleri, hala da göstermeye devam ettiklerini kaydetti.

“Acıların Üstesinden Hep Birlikte Geleceğiz”

Ağrı’da şu ana kadar 1300 kişiye barınma imkanı sağlandığını ifade eden Çelebi, “Bütün ülkemiz gibi Ağrı’da tek yürek oldu. Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bu süreci de atlatacağız. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı insanlarımıza şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

escort ataköy
escort istanbul
escort bakırköy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Beylikdüzü Escort Beylikdüzü Escort Esenyurt Escort Escort Bayan istanbul escort beylikdüzü escort istanbul escort