Cumhuriyet Halkk Partisi Ağrı Milletvekil adayı İbrahim varol, Ağrı Basın Birliğini ziyaretinde, ‘Her zaman basın ile barışık olacaklarını ve birlikte çalışacaklarını söyledi.
14 Mayıs 20223 tarihinde yapılcak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekil adayı İbrahim Varol, ziyaretleri kapsamında Ağrı Basın Birliğini ziyaret etti.
Biz her zaman Basın ile baırşık olacağız diyen İbrahim Varol, ‘Ağrı basını bizim için önemlidir. Olmaz sa olmazımız yerel basın ve Ağrı basınıdır. Birlikte hareket edip birlikte çalışacağız. Basın bizim sesimiz olduğu gibi halkın da sesidir. Gelcek olan güzel günlerde basınımız ile birlikte güzel günler yaşayacağız. Başta Ağrı Basın Birliği ve bütün basın mensubu arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum.bu ziyarette bizleri ağırladığınızdan dolayı sizelere teşekkür etmek istiyorum. ‘diye konuştu
İbrahim Varol’u ziyaretinde Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram ve Başkan yardımcısı Yılmaz Daş karşıladı, ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.