Doğubayazıt TSO’dan Ağrı TSO’ya Ekonomi Zirvesi Ziyareti

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can ve beraberindeki heyet, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan’ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2026 00:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Ağrı TSO hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette, bölge ekonomisinin gelişimi, ticari iş birliklerinin artırılması ve iki oda arasında hayata geçirilebilecek ortak projeler ele alındı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, Ağrı ve Doğubayazıt iş dünyasının güçlendirilmesi, bölgesel kalkınmaya katkı sunacak çalışmalar ve kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan, Doğubayazıt TSO Başkanı Cemal Can ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ile verimli görüşmeleri için teşekkür etti.

Bölge ekonomisinin geleceğine yönelik önemli değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.