Doğubayazıt İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne başladığı günden beri başarılı işlere imza atan İhsan Kösen, Milli eğitim camiası adına İlçede çalışan sağlıkçılara plaket vererek yine bir ilke imza attı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen Müdür yardımcıları Yasemin Mutlu ile birlikte en zor günlerde başarılı çalışmalarda bulunan İlçe Sağlık Müdürü turan saydam’ın şahsında Doğubayazıt ilçesinde görev yapan sağlık çalışanlarına şükran plaketi verdi.
Müdür İhsan Kösen, ‘Umarım bu hastalık daha fazla uzamaz. İnşallah en kısa zamanda aşılar vurulur, bu pandemi tarihe karışır ve acı bir hatıra olarak anılarda kalır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Doğubayazıt’ta da çok sinsi ve güçlü bir düşmana karşı savaş veriliyor. Sağlık çalışanlarımız bu savaşı ilk günkü gayret ve kararlıkla devam ettiriyor. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm kesimler bu mücadeleye destek verdi. Bu süreçte kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı millet sinesine gömdü, kalbinde yaşatmaya devam edecek. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.’dedi.