Ağrı’da Tır Kazasında Hayatını Kaybeden İsmail Bayrak Ordu’yu Yasa Boğdu!

Ordu Şoförler Odası eski başkanı Yener Beyaz’ın damadı, tır sürücüsü Sadık Beyaz’ın kullandığı araç Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada, yanında ikinci şöför olarak bulunan İsmail Bayrak yaşamını yitirdi.

Gündem Yayın: 05 Temmuz 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 05.07.2025 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Edinilen bilgilere göre Sadık Beyaz ve 49 yaşındaki İsmail Bayrak, Çamsan’dan yükledikleri malzemelerle Van’a doğru yola çıkmıştı. Gece saat 01.00 civarında Eleşkirt ilçesi yakınlarında tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, evli ve üç çocuk babası olan Bayrak’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Memleketi Ordu Yasta

Ordu’nun Altınordu ilçesi Delikkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan İsmail Bayrak’ın vefatı, memleketinde büyük üzüntüye neden oldu. Acı haberi alan sevenleri ve yakınları yasa boğuldu.

 

İsmail Bayrak’ın Cenaze Programı Belli Oldu

Hayatını kaybeden İsmail Bayrak için cenaze töreni 6 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de Altınordu Delikkaya Mahallesi Bayraktaroğlu Sokak’taki evinin önünde düzenlenecek. Cenaze namazının ardından Bayrak, aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Kazayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.