Mehmet Erat, 12 yıl sonra yeniden başkan seçildi

Ağrı İbrahim Çeçen İlköğretim Okulu’nda bugün gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçiminde, Beyaz Liste ile seçime giren Mehmet Erat başkanlığa seçildi.

Gündem Yayın: 04 Ekim 2026 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2026 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 23 sn.
Takip EtGoogle News

İki adayın yarıştığı seçimde Mehmet Erat ve Saim Alpaslan başkanlık için yarıştı. Seçim sonucunda Mehmet Erat, üyelerin oylarıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Erat, böylece 12 yıl aradan sonra yeniden başkanlık görevine dönmüş oldu.

Seçim, Ağrı iş dünyası açısından önemli bir gelişme olarak kayda geçti.

Yorumlar (1)
Dr. Mehmet Yıldız
04.10.2026 19:14
Sn. Saim Alpaslan vizyon sahibi biri olmasına rağmen şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler gerçekleştiremedi. Sn. Mehmet Erat yenilikçi olan bir düşünce insanıdır. Bu seçim Ağrı adına büyük kazançtır. Hayırlı olsun.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.