Ağrı’da Yürüyüş Düzenlendi, Program Olaysız Sona Erdi

DEM Parti Ağrı il yönetimi ve Ağrı Milletvekili Nejla Demir’in katılımıyla kent merkezinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2026 - Pazar - Güncelleme: 15.02.2026 19:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Takip EtGoogle News

Eski Kütüphane önünde toplanan grup, Cumhuriyet Caddesi’ne kadar sloganlar eşliğinde yürüdü. Katılımcılar yürüyüş boyunca çeşitli dövizler taşıdı.

Yürüyüş süresince Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Olası taşkınlıkların ve istenmeyen olayların önüne geçmek amacıyla güzergâh boyunca güvenlik tedbirleri uygulanırken, program herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandı.

Etkinlik, yapılan açıklamaların ardından kalabalığın sessiz şekilde dağılmasıyla sona erdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.