Başkan Vekili Hatunoğlu’ndan TESK Genel Başkanı Palandöken’e Ziyaret
Ağrı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Yıldıray Hatunoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i Erzurum'da ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, esnaf ve sanatkârların güncel sorunları, çözüm önerileri ve yerel düzeydeki beklentiler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Hatunoğlu, Genel Başkan Palandöken ile yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Vekili Arif Yıldıray Hatunoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Ağrı’daki esnaf ve sanatkârlarımızın taleplerini ve beklentilerini aktardık. Kendileriyle verimli bir değerlendirme yaptık. Bu anlamlı görüşmeden güzel bir anı fotoğrafı ile ayrıldık. Nazik misafirperverliği ve destekleri için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ederim.”
Ziyaret, yerel esnafın taleplerinin üst mercilere iletilmesi ve çözüm noktasında önemli bir adım olarak değerlendirildi.