CEMAL CAN'DAN DÜNYA AĞRILILAR GÜNÜ MESAJI
Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can, 04.04 Dünya Ağrılılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Gündem
Yayın: 04 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2026 10:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.

Başkan Can, yayımladığı mesajda Ağrı’nın köklü geçmişine, güçlü kültürel yapısına ve hemşehrilik bilincine dikkat çekerek, Ağrılı olmanın bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti.
Dünyanın neresinde olursa olsun Ağrılıların ortak değerler etrafında kenetlendiğini vurgulayan Can, bu özel günün birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.
Mesajında, dayanışma ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Cemal Can, 04.04 Dünya Ağrılılar Günü’nün tüm hemşehriler için anlamlı bir buluşma noktası olduğunu ifade ederek, tüm Ağrılıların bu özel gününü kutladı.
Yorumlar (0)







