Erzurum–Ağrı Arası “En Kısa Uçuş” Sosyal Medyada Gündem Oldu

İzmir’den Ağrı’ya sefer yapan Pegasus Airlines uçağı, olumsuz hava şartları nedeniyle planlanan saatinde iniş yapamayınca Erzurum’a yönlendirildi.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2026 - Pazar - Güncelleme: 12.04.2026 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Sabah 08.00’de Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’na inmesi beklenen uçak, yoğun sis ve düşük görüş mesafesi nedeniyle Erzurum Havalimanı’na iniş yaptı.

Erzurum’da kısa süre bekleyen yolcular, yaklaşık bir saat sonra aynı uçakla yeniden havalanarak Ağrı’ya ulaştı. Yaşanan bu durum yolcular için kısa süreli bir aksaklık oluştururken, ortaya ilginç anlar da çıktı.

Özellikle sosyal medyada bazı yolcuların yaptığı “Erzurum–Ağrı arası uçuşlar başladı” esprisi kısa sürede yayılarak gülümsetti. Beklenmedik rota değişikliği, kısa süren bu uçuşla birlikte yolcular arasında esprili anılara dönüştü.

Yetkililer, bölgede etkili olan olumsuz hava koşullarına karşı uçuş güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.