Federasyonlar El Ele: Ağrı İçin Güç Birliği
Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Uşen, Kocaeli Ağrı Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini, İstanbul Ağrı Kültür Derneği çatısı altında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını açıkladı.

Gerçekleşen anlamlı ziyarette birlik, beraberlik ve hemşehrilik bağlarını güçlendiren samimi sohbetler gerçekleştirildi. Ortak değerler ve geleceğe yönelik projeler üzerine yapılan istişarelerin, Ağrılı hemşehriler adına önemli kazanımlara vesile olacağı vurgulandı.
Uşen’den Güçlü Birlik Mesajı
Genel Başkan Mehmet Uşen, yaptığı açıklamada dayanışma ruhunun canlı tutulmasının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Aynı memleketin evlatları olarak bir araya gelmek, ortak hedefler doğrultusunda istişarelerde bulunmak bizler için büyük bir kıymettir. Bu birlikteliğin toplumumuz adına hayırlı sonuçlar doğuracağına yürekten inanıyoruz.”
Nazik ziyaretlerinden dolayı federasyon adına teşekkür eden Uşen, birlik ve kardeşlik mesajını yineledi.
Mehmet Uşen’in STK Çalışmaları Takdir Topluyor
Sivil toplum alanında uzun yıllardır aktif rol üstlenen Mehmet Uşen, özellikle hemşehri dayanışmasını güçlendiren organizasyonları ve federasyonlar arası iş birliğini artıran çalışmalarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’daki Ağrılı vatandaşların sosyal, kültürel ve dayanışma faaliyetlerinde önemli projelere imza atan Uşen’in kapsayıcı ve birleştirici yaklaşımı, camia içerisinde takdirle karşılanıyor.
Gerçekleştirilen bu ziyaret de, federasyonlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.










