HAK-İŞ Üyelerine Büyük Avantaj: NİLL Cafe ile İndirim Protokolü

HAK-İŞ Ağrı İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanı Hakan Yıldırım ile NİLL Cafe ve Restoran İşletme Sahibi Hasan Fecri Kılıç arasında, sendika üyeleri ve yakınlarını kapsayan özel indirim anlaşması imzalandı.

Gündem Yayın: 24 Haziran 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2026 23:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İmzalanan protokol kapsamında, HAK-İŞ Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren sendikalara üye işçiler ve aileleri, NİLL Cafe ve Restoran’ın sunduğu hizmetlerden özel indirimli olarak yararlanabilecek.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan HAK-İŞ Ağrı İl Başkanı Hakan Yıldırım, çalışanların sosyal yaşamlarına katkı sunacak her türlü çalışmayı önemsediklerini belirterek, yapılan anlaşmanın üyeler açısından önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Yıldırım, işçi ve emekçilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik sosyal projeleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

NİLL Cafe ve Restoran İşletme Sahibi Hasan Fecri Kılıç ise HAK-İŞ ailesiyle böyle anlamlı bir iş birliğine imza atmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm sendika üyelerini ve ailelerini işletmelerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Yapılan anlaşmanın, çalışanların sosyal hayata daha avantajlı şekilde katılım sağlamasına katkı sunacağı belirtilirken, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların üyeleri ve yakınları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

HAK-İŞ Ağrı İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, anlaşmanın tüm işçi ve emekçi kardeşlere hayırlı olması temennisinde bulunularak, üyelerin sosyal ve ekonomik anlamda desteklenmesine yönelik çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.