KENAN ÇETİN'DEN DÜNYA AĞRILILAR GÜNÜ MESAJI

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu (DASKEF) Başkanı Kenan Çetin, 04.04 Dünya Ağrılılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2026 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Takip EtGoogle News

Başkan Çetin, mesajında Ağrı’nın köklü geçmişi, zengin kültürel yapısı ve güçlü hemşehrilik bağlarına vurgu yaparak, Ağrılı olmanın büyük bir gurur ve sorumluluk olduğunu ifade etti.

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan Ağrılıların ortak değerler etrafında buluştuğunu belirten Çetin, bu özel günün birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini dile getirdi.

Mesajında tüm hemşehrilerin 04.04 Dünya Ağrılılar Günü’nü kutlayan Kenan Çetin, sağlık, huzur ve başarı dolu günler temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.