Mor Kuzu Cağ Kebap Hizmete Açıldı

Ağrı'da gastronomi alanındaki yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Erzurum mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan cağ kebabı, yeni açılan Mor Kuzu Cağ Kebap ile artık Ağrılı lezzet severlerin beğenisine sunuluyor.

Yaşam Yayın: 08 Temmuz 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2026 18:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İşletme sahibi Adem Kılıç, Erzurum'un asırlık lezzet kültürünü Ağrı'ya taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kaliteli hizmet ve eşsiz lezzeti bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kılıç, hazırlanan cağ kebaplarının geleneksel yöntemlerle, özenle seçilen etlerden hazırlandığını ifade ederek tüm vatandaşları bu lezzeti tatmaya davet etti.

Şık ve modern konseptiyle dikkat çeken Mor Kuzu Cağ Kebap, ailelerin ve dostlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni buluşma noktalarından biri olmaya aday. Zengin menüsü, güler yüzlü hizmet anlayışı ve kaliteli sunumuyla işletmenin kısa sürede Ağrı'nın önemli lezzet durakları arasına girmesi bekleniyor.

Çevre Yolu, Cenas Otel yanında hizmet vermeye başlayan Mor Kuzu Cağ Kebap, merkezi konumu sayesinde misafirlerine kolay ulaşım imkânı da sunuyor.

Ağrı'nın gelişen yeme-içme sektörüne değer katan yeni işletme, Erzurum'un meşhur cağ kebabını şehrin damak tadıyla buluşturarak lezzet tutkunlarını ağırlamaya başladı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.